info@dakspecialist.nl     Telefoon: 035-6940395
Is uw dak nog in goede staat?
Laat dan een gratis dakinspectie uitvoeren

Bitumen lei (shingles)

Dakspecialist Naarden is een specialist op het gebied van Shingels. We hebben meer dan 30 jaar praktijkvaring op dit gebied.

Dakshingles zijn niet langer de kunstmatige vervangers van dakpannen, maar hebben een geheel eigen toepassing. Shingles worden vaak aangezien als de minderwaardige vervanger van de traditionele dakpan, maar niets is minder waar; Shingels geven uw dak zeker een meerwaarde. Doordat men met Shingles gemakkelijk kleine daken en onregelmatige vormen kan bedekken, heeft de architect een enorme ontwerpvrijheid bij het ontwerpen van het hellende dak. Shingles kunnen aangepast worden aan elk ontwerp en dakdetail en geven uw dak daardoor een uniek en smaakvol karakter. Door de enorme buigzaamheid van de Shingles is de afwerking van de nok en de hoeken of de afwerking van kilkepers of dakkapellen bovendien snel en eenvoudig. 

Dat Shingles als dakbedekking niet onderdoen voor de meer traditionele dakpan werd nog eens onderstreept toen een met dakshingles gedekt project in 2000 de Dakaward won.