info@dakspecialist.nl     Telefoon: 035-6940395
Is uw dak nog in goede staat?
Laat dan een gratis dakinspectie uitvoeren

Welke werkzaamheden doen wij?

Platte daken

Naast de verwerking van moderne bitumineuze dakbedekkingrollen, beschikt Dakspecialist Naarden ook over een afdeling waar moderne kunststoffolies worden verwerkt zoals duurzaam EPDM folie. Deze bedekkingen worden veel toegepast op industriële gebouwen maar ook op dakkapellen en daken van garages. Ook kan er veilig, zonder gebruik te maken van branders, een dak worden gemaakt met gebruik van kleefmiddelen door het toepassen van speciale EPDM en ECB folies.

Hellende daken

Voor de particuliere markt renoveren wij veel dakpandaken. Alle voorkomende type pannen worden verder door ons verwerkt; van de Oude, de Verbeterde en de Opnieuw Verbeterde Holle pannen tot de speciale modellen zoals Tuille-du-nord, Kruispannen en de Romaanse en Mulden modellen. Deze laatsten kunnen onbehandeld, gesatineerd of zelfs verglaasd aangeboden worden en zijn in praktisch alle kleuren verkrijgbaar.


Bijzondere daken

Leipannen, oftewel vlakgetrokken dakpannen, zijn vanuit de bouw van de jaren 20-30 ook een vertrouwde toegepaste bedekking. Wij verwerken deze materialen met grote regelmaat, zowel keramisch als wel de uitvoering in beton. Dit geldt ook voor een heel gamma aan "reguliere" dakpannen die wij in alle kleuren en vormen aanbieden.

Op monumentale gebouwen zoals kerken of villa's uit de jaren 20 werken we regelmatig met natuursteen leien. Daarnaast wordt in de bungalowbouw tegenwoordig veel kunstvezel cement leien toegepast.
Boerenschuren en -stallen met asbestgolfplaten worden vaak, na sanering, voorzien van metalen sandwichpanelen in damwand- of golfplaatuitvoering. Deze hebben speciale coatings die tot 25 jaar bescherming bieden tegen de zwaarste dampen van amoniak. De binnenzijde kan verder worden afgewerkt met folie, met metaal met amoniak bestendige colorfarm coating of (zelfs) met polyester.